Dames lingerie

Wanneer we spreken over dames lingerie dan denken we al snel aan een bh setje met passend ondergoed. Van dames lingerie is er een heleboel. Dames lingerie wordt ook anders vermarkt dan heren lingerie. De markt voor dames lingerie is veel groter. Dit komt onder andere doordat er meer merken beschikbaar zijn. Verschillende soorten bh's in verschillende groten, voor verschillende lichaamsvormen. Zo zijn er bh's beschikbaar voor verschillende soorten lichaamsvormen. Grote cupmaten voor extra volle vrouwen, cupmaten voor sexy vrouwen, bh's voor vrouwen die een borstamputatie hebben gehad en ga zo maar door.

Strings

De string is veruit het populairste ondergoed dat tegenwoordig de basis vormt van bijna iedere set vrouwen ondergoed. De string is sinds de jaren 60 van de vorige eeuw pas echt populair geworden door het hippie tijdperk. Daarvoor droegen vrouwen voornamelijk langere onderbroeken. In de tijd voor de jaren 60 was de maatschappij nog wat kuiser, waren er meer taboes op gebied van bloot geven van lichaamsdelen en had de religie nog een grotere lepel in de soep.

Sexy kousen

Enkele voorbeelden van sexy kousen zijn bijvoorbeeld de panty's, de kousen hold-ups, de leggings, de kniekous en de shorts. Deze behoren door de erotische tintjes die de kousen hebben toch wel iets meer tot het thema sexy.  Kousen worden eigenlijk gedragen om de voeten warm te houden en voor beter comfort in de schoen. Sexy kousen worden echter gedragen om of de man op te winden of om er mooier uit te zien. Zo worden panty's gedragen wanneer een vrouw een rok draagt om er wat sjieker uit te zien. Ook dient het voor het warmhouder of het maskeren van onevenredigheden.

Top 5 webshops 123erotiekwinkel.com Bekijk de website DeSexShop.nl Bekijk de website X-Toys.nl Bekijk de website Voorhemvoorhaar.nl Bekijk de website Online-erotiekwinkel.nl Bekijk de website