Dildo's

Dildo's zijn er in alle soorten en maten en door het concept en idee van een dildo, het nabootsen van een penis, is het niet gek dat dit speeltje vele malen geliefder is onder de vrouwen dan onder de mannen. Er zijn heel wat varianten van de dildo op de markt. Je kent wel de klassieke dildo die gewoon een rubberen penis nabootst maar je hebt ook dildo's waar een ingebouwde trilstand op zit. Een vibrerende dildo. Misschien heb je zelf al een dildo of heb je er interesse in. Wist jij dat je ook de penis van je man of vriend een dildo kan maken? Nee niet letterlijk natuurlijk! Ofwel? Je kunt namelijk een klei kopen om een do-it-yourself dildo van te maken om het spannend te houden tussen de lakens als jullie om een of andere reden een keer van elkaar gescheiden mochten zijn.

Tarzan

De Tarzan is veruit de meest populaire dildo op de markt. Wat deze dildo herkenbaar maakt is de vaak gigantische vorm en de draaiende kraaltjes in het midden van de dildo. Ook is de Tarzan kenmerkend door zijn clitoris stimulator die ook te vinden is bij duo vibrators.  Soms heeft een Tarzan en een clitoris stimulator en een anus stimulator. Wanneer dit laatste het geval is dan ziet de dildo eruit als een soort drietand.

Voorbind dildo's

Een dildo hoeft niet alleen te betekenen dat je zelf een pleziertje kan maken wanneer je alleen bent. Zowel vrouwen als mannen kunnen dildo's gebruiken. Wanneer je lesbisch ben of een experimenterende man hebt dan kun je nog altijd gebruik maken van een voorbind dildo.
Dit is een dildo die zoals de naam al zegt, wordt voorgebonden waarna de vrouw net zoals een man kan penetreren bij een ander. Voorbind dildo's worden ook vaak 'strapons' genoemd.

Top 5 webshops 123erotiekwinkel.com Bekijk de website DeSexShop.nl Bekijk de website X-Toys.nl Bekijk de website Voorhemvoorhaar.nl Bekijk de website Online-erotiekwinkel.nl Bekijk de website