Heren lingerie

Voor de heren die het dragen van een normale onderbroek niet leuk genoeg vinden is er lingerie beschikbaar. Dit heet mannen  lingerie. Onder mannen lingerie verstaan we onder andere doorschijnende boxershorts, heren slips,  onderbroeken en toques. Heren lingerie is  er in alle soorten en maten. Het kan variëren een lange onderbroek tot een ware monokini. De traditionele ballenknijper is een beetje uit de mode geraakt en heeft plaatsgemaakt voor de boxershort.

Corrigerend ondergoed

Als je denkt dat corrigerend ondergoed alleen maar voor vrouwen is dan heb je het goed mis. Corrigerend ondergoed is er namelijk ook voor mannen. Waarom zouden mannen niet hun lichaam een beetje corrigeren zodat het figuur en beter uit komt? Corrigerend ondergoed hoeft trouwens niet alleen maar te beteken dat het figuur er beter uitziet met kleren aan maar kan ook voor medische redenen gebruikt worden. Zo is corrigerend ondergoed goed voorde rug omdat dit de rug een klein beetje ondersteun biedt. Ook je schouders kunnen door corrigerend ondergoed worden ondersteund. Het meest populaire  corrigerende mannen ondergoed bestaat uit; Het 'invisible' short, de 'tanktop', de V-hals en de 'Wool'.

De mannen monokini

Een ander steeds populairder wordende herenlingerie is de mannen monokini. Deze werkt als een vrouwen monokini maar is anders in model. Deze gekke hoge mannenstring is populair geworden door de film Borat waarin de hoofdpersoon in een scene deze soort van hoge string aan heeft. De monokini is daarna een ware hype geworden. Hij heeft wel een meer erotisch tintje dan al het andere mannen ondergoed dat beschikbaar is. Dit komt doordat deze een hele grote bobbel vormt die meer opvalt.

Top 5 webshops 123erotiekwinkel.com Bekijk de website DeSexShop.nl Bekijk de website X-Toys.nl Bekijk de website Voorhemvoorhaar.nl Bekijk de website Online-erotiekwinkel.nl Bekijk de website