Sekspoppen

Natuurlijk staan de sekspoppen bij mannen op 1  wanneer het aan komt op de populariteit van seks speeltjes. Er zijn sekspoppen in allerlei verschillende soorten en maten. Ze variëren van opblaaspoppen tot ware dure sekspoppen uit Japan die zelf samen te stellen zijn en net echt lijken. Er zijn poppen te koop die een dikke vrouw voorstellen, blanke en donkere poppen, blondines, brunettes en roodharigen. Hoe duur een sekspop is is afhankelijk van de kwaliteit. Een op maat gemaakte pop kost natuurlijk veel meer dan een opblaas pop.

Sekspoppen door de jaren heen

Wist jij dat sekspoppen al een heel lange tijde een favoriet seks speeltje zijn voor mannen? Adolf Hitler liet in de tijd van de tweede wereld oorlog sekspoppen maken voor zijn nazitroepen omdat heel wat van zijn manschappen seksueel overdraagbare aandoeningen overhielden van prostitutie bezoekjes bij Franse prostituees. Het probleem scheen zo groot te zijn dat de manschappen destijds hun taken aan de frontlinie verwaarlozen. De sekspoppen die Hitler liet maken hadden natuurlijk wel blonde haren en blauwe ogen en pasten in de rugzakken van de soldaten.

Sekspoppen van hoge kwaliteit

Er bestaat de mogelijkheid om een sekkspot te laten ontwikkelen die wanneer men van een afstandje kijkt maar moeilijk kan zien of de pop nu een echte persoon is of een pop. Deze poppen worden voornamelijk geproduceerd in Japan en kunnen zelf door de klant worden samengesteld.
Deze poppen kosten uiteraard veel meer dan de doorsnee opblaasbare pop van 20 euro. Ze kunnen zelfs enkele duizenden tot tienduizenden Euro's kosten. Voor degene met wat meer geld en zonder vrouw in de omgeving  is dit wellicht wel een leuk speeltje voor tijdens de eenzaamheid.

Top 5 webshops 123erotiekwinkel.com Bekijk de website DeSexShop.nl Bekijk de website X-Toys.nl Bekijk de website Voorhemvoorhaar.nl Bekijk de website Online-erotiekwinkel.nl Bekijk de website