Testosteron verhogende middelen

Als je last hebt van een laag libido dan kun je er tegenwoordig van alles aandoen. Een van deze dingen zijn het gebruik van testosteron verhogende middelen. Deze zijn vaak van chemische of plantaardige samenstellingen die het testosteron gehalte verhogen. Als je veel in de fitness of sportschool zit dan zie je wel eens anderen een schudbeker hebben met proteïne poeder. Nou in principe is dit al een testosteron verhogend middel. De samenstelling van de meeste van deze shake is zo er een optimale hoeveelheid van nutriënten aanwezig is die de natuurlijke aanmaak van testosteron.

Testosteron

Testosteron is het natuurlijke mannelijke geslachtshormoon. Mannen worden gedurende hun bestaan grotendeels aangestuurd door dit hormoon. De hoogte van je testosteron spiegel houden nou verband met onder andere het libido, de potentie, de spermakwaliteit, de spiergroei en ontwikkeling, de emotionele stemming, de vet verbranding en opslag en het geluk en welzijn. Daarnaast heeft testosteron een grote invloed op de androgene mannelijke kenmerken als een zware stem, baardgroei, zware botten en een grotere penis. De gemiddelde man begint na zijn 30e levensjaar minder testosteron aan te maken.

Natuurlijke testosteron verhogende middelen

Je hoeft niet per se aan chemische middeltjes te beginnen als je je testosteron wilt verhogen. Je kunt dit namelijk ook gewoon doen door natuurlijke nutriënten te gebruiken. Natuurlijke producten zijn altijd beter dan chemische samenstellingen en zijn ook veel veiliger in gebruik. Je kunt om je testosteron een boost te geven bijvoorbeeld de volgende producten eten; Oesters, vissen, Avocado's, moeren, eieren, vijgen, bananen en asperges, bruine rijst en kaas. Deze nutriënten zijn rijk aan voedingsstoffen als B complexe vitamines en zink die belangrijk zijn bij de aanmaak van testosteron.

Top 5 webshops 123erotiekwinkel.com Bekijk de website DeSexShop.nl Bekijk de website X-Toys.nl Bekijk de website Voorhemvoorhaar.nl Bekijk de website Online-erotiekwinkel.nl Bekijk de website