Vagina balletjes

Een ander populair seksspleetje voor vrouwen is, of beter gezegd zijn, vagina balletjes. Deze kunnen universeel gebruikt worden, dat betekend zowel in de vagina als in de anus. Vagina balletjes komen zelden alleen, ze komen namelijk in de meeste gevallen in paren van twee. Dat betekent dat je twee balletjes hebt die beide op de vibratie stand gezet kunnen worden en in de vagina of de anus worden geduwd ter stimulatie.

Ben Wa

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van de vagina balletjes van Ben Wa. Deze balletjes worden in de volksmond ook wel Geisha Balletjes of kegelballetjes genoemd. De Engelse term voor deze balletjes is 'pleasure balletjes'. Deze balletjes zijn gezond voor het erotisch genieten van de vrouw. Weet jij al hoe deze ballen werken en wat je er allemaal mee kunt doen? Jij bent wellicht als vrouw zijnde opzoek naar een spannend speeltje of misschien wil je al man zijnde je vrouw of vriendin eens flink verwennen. Nou dan zijn vagina balletjes misschien iets voor jou.

Gezond door krachtige orgasmes

Vagina balletjes als seksspleetje zijn, buiten het feit dat deze een hoge populariteit genieten doordat de vrouw op een gemakkelijke manier een flink en sterk orgasme kan krijgen. Krachtige orgasmes zijn gezond doordat dit de gemoedstoestand een positieve boost geeft. Vagina balletjes kunnen een vrouw tegelijkertijd een inwendig orgasme geven als een clitoraal orgasme. Juist doordat veel vrouwen moeite hebben om vaginaal klaar te komen zijn de vagina balletjes juist zo populair. Je kunt met een vagina balletje een bal in je vagina duwen die dan door trillingen een orgasme teweeg kan brengen.

Top 5 webshops 123erotiekwinkel.com Bekijk de website DeSexShop.nl Bekijk de website X-Toys.nl Bekijk de website Voorhemvoorhaar.nl Bekijk de website Online-erotiekwinkel.nl Bekijk de website