Vibo's

Naast dildo's als Tarzans en strapons zijn er nog een heleboel andere vrouwenspleetjes waaruit je kunt kiezen als je een vrouw bent. De meest populaire speeltjes na de dildo's zijn natuurlijk  de vibrators. Vibrators zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je kleine vibrators die je kunt gebruiken met je elektrische tandenborstel maar ook zijn er mini vibrators beschikbaar die je gewoon tegen je clitoris aan kunt houden.

Dildo vibrators

De meeste dildo's hebben een ingebouwde vibrator stand. Dan is natuurlijk de vraag kun je dit nou een dildo noemen? Of is dit meer een vibrator? Het antwoord luidt dat het niet uitmaakt of je het als een dildo gebruikt of als een vibrator. Je kunt met een vibrerende dildo heel snel switchen tussen beiden. Zo kun je in een paar seconden beslissen of je de vibrator dildo wilt gebruiken om te penetreren of om te stimuleren. Een hele bekende dildo vibrator is wederom de Tarzan. Deze heeft zoals beschreven onder het kopje dildo's in de meeste gevallen een clitorisstimulator die een trilstand bevat.

De 'Magic Wand'

De 'Magic Wand' is een vibrator soort die een puur en alleen maar vibreert. Deze vibrator heeft een grote bal aan het uiteinde die heel veel trillingen teweeg brengt. De Magic Wand kan op meerdere standen worden gezet en dient te stimuleren van de clitoris. Deze vibrator heeft een veel groter vermogen dan de normale vibrators doordat deze rechtstreeks op de netstroom wordt aangesloten in het stopcontact en dus veel meer stroom kan gebruiken dan een normale vibrator. De Magic Wand heeft dus nooit last van lege batterijen en kan dus sneller resultaat leveren. Naast een stroomkabel die in het stopcontact kan heeft een Magic Wand vaak een accu en een reserve accu, net zoals je vaak ziet bij een boor.

Top 5 webshops 123erotiekwinkel.com Bekijk de website DeSexShop.nl Bekijk de website X-Toys.nl Bekijk de website Voorhemvoorhaar.nl Bekijk de website Online-erotiekwinkel.nl Bekijk de website